• ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακινησης στην πόλη
  • Ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη.

ανακοίνωση

Ύστερα από τη χειμερινή διακοπή, τα ποδήλατα του Δήμου Λήμνου θα βρίσκονται ξανά στους σταθμούς από την Τρίτη 9 Μαϊου 2017, για χρήση των δημοτών και των επισκεπτών του νησιού μας. Τα ποδήλατα θα διατίθενται όπως και πέρυσι δωρεάν. Για νέους χρήστες, κατά την εγγραφή, θα γίνεται μία συναλλαγή του ενός (1) ευρώ, το οποίο θα πιστώνεται στο λογαριασμό του χρήστη. Οι συνδρομές των εγγεγραμμένων χρηστών θα επανενεργοποιηθούν αυτόματα.

Οι 4 σταθμοί βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:
1. Ρηχά Νερά
2. Γέφυρα Ρωμέικου
3. Πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ)
4. Παλιό Λιμάνι

Ο Δήμος Λήμνου και η Cyclopolis σας εύχονται... καλές βόλτες.

Ημέρα Ποδηλάτου

3 η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου Δωρεάν ποδηλατοβόλτες με το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων του Δήμου Λήμνου.

Ο Δήμος Λήμνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, στις 3 Ιουνίου 2018, προσφέρει σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου δωρεάν ποδηλατοβόλτες με τα ποδήλατα του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του. Εγγραφείτε, μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, πατώντας πάνω στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο τέλος αυτού του κειμένου. Εν συνεχεία, στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην εξυπηρέτηση πελατών του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το cycloname σας και δηλώστε ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις δωρεάν βόλτες της Κυριακή 3 Ιουνίου.

Η διαθέσιμη διάρκεια για κάθε δωρεάν βόλτα σας είναι 1 ώρα, από την παραλαβή έως την παράδοση του ποδηλάτου. Μπορείτε, όμως, να κάνετε όσες βόλτες επιθυμείτε εντός της συγκεκριμένης ημέρας.

Σας περιμένουμε όλους να γυμναστούμε και να διασκεδάσουμε!

Σύνδεσμος εγγραφής:  https://limnos.cyclopolis.gr/index.php/el/sign-up-register-el

σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων

Demo Image

Ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη. Πιο βολικό, υγιεινό, οικονομικό και περιβαλλοντικά φιλικό. 

Με διάφορες επιλογές συνδρομών για μεγαλύτερη ευελιξία.

Οδηγίες Χρήσης

δες βήμα-βήμα όλες τις οδηγίες για να απολαύσεις μια βόλτα με ποδήλατο